Ismerje meg a tanúsítás folyamatát

Megrendeléstől számítva pár órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, a helyszíni felméréstől számítva, legkésőbb 24 órán belül megkapja a hiteles energetikai tanúsítványát!

Tanúsítás menete

  1. Miután megkaptuk a megrendelést, pár órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  2. Egyeztetjük a címet, és megbeszélünk egy konkrét időpontot. Az időpont lehet akár késő délutáni vagy kora esti időpont is, hogy ne kelljen szabadságra mennie a felmérés miatt. Ha máshogy nem megy, akkor hétvégén is meg tudjuk oldani a helyszíni felmérést.
  3. A kolléga leméri az épület bélméreteit, megvizsgálja a lehűlő felületeket, azok rétegrendjét. Megvizsgálja a nyílászárókat, a fűtési, hűtési rendszereket, és a meleg-víz előállító rendszereket. (A felmérés során a kollégának nagy segítség jelent, ha van az épületről alaprajz, esetleg építési dokumentáció.)
  4. Ezt követően, nagyon sürgős esetben akár aznap, de a felméréstől számítva legkésőbb 24 órán belül elektronikus formában megkapja a hiteles energetikai tanúsítványát. (előre fizetés, vagy helyszíni felméréskor megtörtént fizetés esetén)
    Győrben és környékén utánvétes fizetés esetén is vállaljuk, hogy felméréstől számított 24 órán belül kézhez kapja tanúsítványát.
    Győrön kívüli utánvétes megrendelés esetén, a felméréstől számított 48 órán belül garantáljuk, hogy kézhez kapja tanúsítványát!

Ha ezzel kapcsolatban kérdése lenne, ha valami nem egyértelmű, hívjon vagy írjon emailt.

Tel.: +36203361753

E-mail cím: info@energetikatb.hu